Yaşam:
banner175
Down sendromlu bebeklerin mutlu günü
Anne ve down sendromlu bebeklerin bir araya geldiği buluşmaya Pamukkale Üniversitesi'nin İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri de sosyal sorumluluk faaliyeti kapsamında katıldı. Ailelerin bir araya gelerek tanıştığı ve yaşadıkları sorunların da konuşulduğu etkinlikte down sendromlu bebeklerin anneleri sohbet etti. Çok sayıda down sendromlu bebek ve annesinin katıldığı etkinlikte Ahmet Hamza isimli bebeğin doğum günü de pasta kesilerek kutlandı.
 
Denizli Down Sendromlular Derneği Başkan Yardımcısı Yücel Çakmak, amaçlarının mümkün olduğunca birlikte olmak ve dayanışma halinde çocuklarına daha güzel bir gelecek için çabalamak olduğuna dikkat çekti. Böyle birlikteliklerin hem kendileri hem de bebekleri için çok büyük yarar sağladığını dile getiren anneler de programın tekrarlanmasını istedi. DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku