Yaşam:
banner175
Engellere meydan okudular
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde Tavas ilçesinde düzenlenen programa katıldı. Kortej yürüyüşü ile başlayan program Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ziyareti ile devam etti. Tavas Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe ise Tavas Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Tekin Kazak, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, yönetim kurulu üyeleri, engelli öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Tavas KYK Müdürü Tekin Kazak, burada yaptığı konuşmada, Tavas KYK olarak bu yıl Engelliler Meclisi ile birlikte program yaptıklarını ifade ederek, “Bugün buradaki amacımız farkındalık yaratmak” diye konuştu.
 
Gösteri maçı yaptılar
 
Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör ise, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Engelliler Meclisi olarak her yıl bir ilçemizde düzenlemiş olduğumuz etkinliği bu yıl Tavas ilçemizde gerçekleştirdik. Engelli bireylerimiz ve ailelerine bir gün değil her gün daha duyarlı olmak gerekiyor “ dedi. Konuşmaların ardından Denizli İşitme Engelliler Okulu öğrencileri ve Denizli Görme Engelliler Okulu öğrencilerinin performansları izleyenlerden tam not aldı. Program görme engelli öğrenciler ile Tavas KYK öğrencilerinin goalball gösteri maçı ile sona erdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku