Yaşam:
banner175
Evlilik Okulu'na yoğun ilgi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında düzenlenen Evlilik Okulu’nda 40. dönem eğitimleri başladı. Kent Konseyi’nde düzenlenen Evlilik Okulu’nun 40. dönem açılış dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve 40 çift katıldı. “Sağlıklı nesiller sağlıklı ailelerde yetişir” diyen Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, evlilik kararının çok önemli bir konu olduğunu dile getirerek pek çok güzelliği içerisinde barındırdığına dikkat çekti. Değirmenci, “Hayatta verilen en önemli kararlardan bir tanesi evlilik kararıdır. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak evliliği, aileyi önemsiyoruz. Sosyal belediyecilik çerçevesinde birçok projeyi hayata geçirerek vatandaşlarımıza katkı sağlamaya devam ediyoruz” diye konuştu.
 
2012 YILINDAN BU YANA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Evlilik Okulu eğitimlerinin 2012 yılında başlatıldığını ifade eden Değirmenci, 7 yılı aşkın zamandır pek çok gencin mutlu aile kurmaları adına bu eğitimleri düzenlediklerini söyledi. Değirmenci, “Hayatı kolaylaştırma adına, çözüm üretme anlamında faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Evlilik Okulu 2012 yılında başlayan ve yoğun katılım ile devam eden bir proje. Bir işe başlamak önemlidir ama en önemlisi o işi sürdürebilir hale getirmek daha önemlidir. 7 yılı aşkın zamandır devam eden projemiz sizlerden talep geldiği sürece devam edecektir. Eğitim programımızın sizler için faydalı olmasını temenni ediyoruz" dedi. Konuşmanın ardından 40. dönem Evlilik Okulu'nun ilk dersine geçildi. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku