Yaşam:
banner175
Gelinlik hayalleri gerçek oldu
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında eşine az rastlanır bir program düzenledi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 8 gün boyunca etkinlikler düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 5 engelli genç kızın gelinlik giyme hayalini gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli’nde gerçekleşen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, kadınlar ve çok sayıda davetli katıldı.
 


Kına yakıp, türküler eşliğinde oynadılar
 
Programda, gelinlik giyip kına yakma hayali bulunan Seda Kıyak, Amine Aytekin, Songül Maden, Dilek Dağ ve Ayşe Altın'a Denizli Büyükşehir Belediyesi Eli tarafından gelinlik giydirildi. Daha sonra ellerine kına yakılan genç kızlar ilk kez gelinlik giymenin mutluluğunu yaşadı. Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı sanatçıları tarafından seslendirilen türküler eşliğinde aileleri, arkadaşları ve konuklarla birlikte eğlenen kadınlar, zaman zaman duygusal anlar da yaşadı. Konuklar genç kızlara para takmayı da ihmal etmedi.
 


"Kadınlarımıza 'Bir dileğiniz var mı?' diye sorduk"
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, bu yıl da 8 Mart’ı 8 farklı etkinlik ile anmaya devam ettiklerini belirterek, "Bu yıl kadınlarımıza 'bir dileğiniz var mı?' diye sorduk. Onlar da gelinlik hayali bulunduğunu söyledi ve 5 genç kızımızın hayalini yerine getirdik. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli işbirliğinde düzenlediğimiz program ile kızlarımız gelinlik giydi, kınalar yakıldı. Bugün kadınlarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri daha mutlu ediyor" diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku