Yaşam:
banner175
Genç Denizli'de yeni dönem kayıtları başladı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde kurulan gençlik kulüplerinin 2018-2019 yılı yeni dönem kayıtları başladı. Gençlerin yeteneklerini ortaya çıkartarak sosyal hayatlarını zenginleştirmeyi amaçlayan Genç Denizli bünyesinde bu yıl 7 farklı kulüp açıldı. "Tiyatro", "Geleneksel Türk El Sanatları", "Kaligrafi", "Ebru", "Resim", "Karikatür" ve "Müzik” kulüplerinin kayıtları Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Ofisi’nin bulunduğu tarihi Merzeci Un Değirmeni’nde alınmaya başlandı. Tamamı ücretsiz olan kulüplerde aktif görev almak isteyen 15-25 arası bütün gençler kayıt yaptırabilecek.
 
Kayıtlar 3 Ekim’de son
 
Gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmayı hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesindeki kulüplere 3 Ekim 2018’e kadar kayıt yaptırılabileceği açıklanırken, kulüplerin tamamının ücretsiz olduğu ifade edildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku