Yaşam:
banner175
Gençler kayak öğreniyor
Denizli'de 7'den 70'e herkesin istediği spor dalını yapabilmesi adına ücretsiz spor kursları düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesinin ortaokul ve lise düzeyindeki öğrenciler için başlattığı kayak kursu devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri Denizli Kayak Merkezi’nde düzenlenen kayak kursuna katıldı. Bu yıl ilk olarak ortaokul ile lise düzeyinde öğrenim gören öğrenciler için başlatılan uygulamaya gençler yoğun ilgi gösteriyor. Öğrenci değişim programları kapsamında Orta Doğu ve Balkan ülkelerinden Denizli’ye gelen yabancı öğrencilerin de yer aldığı kayak kursu renkli görüntülerin yaşanmasına neden oluyor.
 
Gençlerden Başkan Zolan’a teşekkür
 
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, gençleri spor yapmaya teşvik eden ve bunun için yıllardır birçok dalda ücretsiz kurs düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, kayak kursunun gençler için bulunmaz bir fırsat olduğunu söyledi. Kursa, öğrenci değişim programı kapsamında farklı şehir ve ülkelerden Denizli’ye gelen gençlerin de katıldığını kaydeden Yılmaz, bunun kent turizmi açısından da büyük önemi olduğunu ifade etti.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku