Yaşam:
banner175
Gençlerden anlamlı çağrı
Gençlerin Facebook’taki paylaşımları şöyle
 
1- FOTOĞRAFLAR ANLATIR
 
 
Biz PAÜ TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ olarak bu sene 7'den 70'e projesini TAVAS GÜMÜŞDERE KÖYÜNDE gerçekleştiriyoruz. Aslında söylenecek çok söz var bunu fotoğraflardan çok daha iyi anlayacaksınız.
 
 
2- TEK GÖZ ODADA 10 KİŞİ
 

Ama kısaca ailenin durumunda bahsetmek istiyorum. Toplamda kışın 1 odada yaşamak zorunda olan 10 kişi bunların 2’si ebeveyn ve 8 çocuk ve bu çocukların 2’si odaya sığmadığı için soğuk odada yatıyorlar.
 
3- CAM YOK!
 

Bizi en çok etkileyen konulardan biri evlerinin kapılarında cam yok ve o soğuk kış aylarında o soğuk direkt içeriye giriyor. Biz evin ihtiyaçlarını belirlemek için eve gittiğimizde halının üstünde zar zor 10 dakika durabildik.
 
4- AYAKLARINDA ÇORAP YOK


Bizler genç ve yetişkin bireyler olarak o kadar süre kalmamıza rağmen ayaklarımız buz kesti en can alıcı nokta ise çocukların ayaklarında o soğuga rağmen giyecek çoraplarının bile olmaması içimizi yaktı.
 
5- EMPATİ YAPSANIZ...
 

Birçok eksiği bulunan bu ailenin halısından koltuğuna ayakkabısından yatağına her şey eksik kendimizi veya çocuklarınızı o insanların yerine koysanız emin olun onların yerinde olmak istemezsiniz.
 
6- EV BAŞTAN AŞAĞI YENİLENECEK
 

Biz PAÜ TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ TOPLULUĞU olarak elimizden ne geliyorsa DENİZLİ HALKININDA büyük destekleriyle İNŞALLAH bu ailemizin bütün eksiklerini ve evlerini baştan aşağıya yenileyeceğiz. 2 HAFTA SONRA cumartesi pazar günü köye gideceğiz ve yardım etmek isteyen tüm hayırseverlerimizin bizimle iletişime geçmesini istiyoruz.
 
7- İHTİYAÇ LİSTESİ VAR
 

HİÇBİR ŞEKİLDE MADDİ DESTEK KABUL ETMİYORUZ. İHTİYAÇ LİSTESİNİ BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEREK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
HASAN CEYLAN: 05469387728
HAKAN DONGA: 0531 4673767
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku