Yaşam:
banner175
Gençlerden duyarlı davranış
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi bu yıl 2. sini düzenlediği Cankurtaran Yaz Kampında yaklaşık 40 Üniversite öğrencisini ağırladı. 2 gün süren kampta gençler kuşların beslenmesine katkı sağlamak için kuş yemliği yaparak duyarlı bir çalışmaya imza attı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Cankurtaran Yaz Kampı'na katılan gençlerle ayrıca Denizli Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Sarı ile etkili iletişim ve algı üzerine kısa bir söyleşi yapıldı. Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi İmam Hatibi Ali Sürücüoğlu tarafından değerler eğitimi çerçevesinde bilgi verilen gençlere halk oyunları, ilk yardım ve işaret dili eğitimleri verildi.
 
40 üniversiteli öğrenci ağırlandı
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, bu yıl 2. sini düzenledikleri yaz kampında 40 üniversite öğrencisini misafir ettiklerini belirterek, "Etkinliğin son günün de kuşlar için kuş yemlikleri yaptık. Gençlere her zaman destek olan ve bizlere bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci’ye teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku