Yaşam:
banner175
Gençlere proje eğitimi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Gençlik Projeleri Atölyesi” kapsamında proje döngüsü yönetimi eğitimine katılan 35 kursiyere katılım belgesi verildi. Balcı Konağında düzenlenen sertifika törenine Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ve kursiyerler katıldı. Artık global bir dünyada yaşadıklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “Dünyadaki teknolojik, ekonomik ve siyasi gelişmeleri mutlaka takip etmemiz gerekiyor. Çünkü en iyisi olmak zorundayız. Sadece kendi mesleğinizde en iyi olmak yetmiyor. Sivil toplum örgütlerinde de görev alarak diğer arkadaşlarımızdan birkaç adım daha önde olmalıyız. Bu sayede hem sosyal bir çevre edinerek farklı kültürleri tanıyorsunuz hem de kendinizi geliştirme fırsatı elde ediyorsunuz” dedi.
 
“Denizli şanslı bir il”
 
Gençlere mutlaka bir hobi edinmeleri konusunda tavsiyede bulunan Değirmenci, “Hatta birkaç hobiniz olsun. Spor, kültür ve sanat anlamında kendinizi ne kadar geliştirirseniz hayata o kadar avantajlı başlarsınız. Denizli bu açıdan şanslı bir il. Gerek Büyükşehir Belediyemizin gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin kültür ve spor anlamında birçok hizmeti var" dedi. Konuşmanın ardından gençlerle bir süre sohbet eden Değirmenci, eğitimde başarılı olan kursiyerlere sertifikalarını verdi. Proje döngüsü yönetimi eğitimine katılan 35 kursiyere başta AB projeleri olmak üzere mantıksal çerçeve yaklaşımı temeline dayanan, proje ve programların hazırlanması, uygulanması ve değerlendirilmesi konusunda eğitim verildiği belirtildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku