Yaşam:
banner175
Google'de Denizli ile ilgili en çok aranan kelimelere cevaplar
1- KIZI, TOZU, HOROZU DERLER AMA...
 

Denizli’den birçok şeyi hediyelik olarak götürebilirsiniz. Şehirler arası yol kenarındaki fabrika satış mağazalarından havlu bornoz alabilirsiniz. Şu istteki yaratıcı havlu, Denizlili girişimci bir tekstilci tarafından üretildi. Bunun kardeşim, babam, ablam, kuzenim diye serileri bile var.
 
Serinhisar tarafındaysanız leblebi de götürebilirsiniz. Pamukkale ve horoz temalı buzdolabı süsleri de var. Hediye edeceğiniz kişi seviyorsa; canlı bir Denizli Horozu ya da civcivi o da olmadı yumurtasını bile hediye edebilirsiniz.
 
2- SİZ NASIL GİYİNİYORSANIZ BİZ DE ÖYLE GİYİNİYORUZ
 

Yani sokakta üç etek ve efe kıyafetiyle dolaşan insan göremezsiniz.
 
El sanatlarımız da geniş... Özellikle Buldan, Babadağ ve Kızılcabölük’teki el dokumaları görmeye değer... Bunun dışında Cam üretiyoruz, Denizli Cam, dünyadaki tek Çeşm-i Bülbül üreticisi..
 
3- KEBAP YENİR AMA ÇATAL VERMEZLER
 

Denizli’de yemeden gitmeyin, diyebileceğimiz birçok yemek var ama isteseniz de size çatalın verilmeyeceği kemapçılara uğramadan gitmeyin. Ayrıca Babadağ’ın oğlak etli tereyağlı keşkeği de pek meşhurdur.
 
4- EVET GERÇEKTEN NELER OLUYOR?


 
5- VE CAN ALICI SORU:
 

Yok işte ne yapalım... Deniz vardı da biz mi içtik...
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku