Yaşam:
banner175
Google'den, Aysel Gürel'in 89'ncu yaş gününe özel Doodle
Türkiye’nin ezberindeki birçok klasik şarkıda imzası olan söz yazarı ünlü sanatçı Aysel Gürel aramızdan ayrılalı 10 yıl oldu. Ancak bugün ünlü sanatçının doğum günü… Önemli kişilerin çalışmalarını doodle adı verilen çalışmalarla duyuran Google de bugünü Aysel Gürel’e ayırdı.
 
Denizli’de doğup İstanbul’da büyüyen ve önemli bir sanatçı haline gelen Aysel Gürel’in sözleri özellikle kendisi gibi Sarayköy doğumlu olan Sezen Aksu’nun ellerinde şahesere dönüştü. Zerrin Özer ve Tarkan gibi önemli sanatçılar Aysel Gürel’in şarkı sözlerini besteleyip ölümsüzleştiren isimlerdi.
 
Sinema oyuncusu Müjde Ar ve Mehtap Ar’ın anneleri de olan, yaşam şekli nedeniyle ‘Deli Aysel’ olarak da tanınan Aysel Gürel, Denizli doğumlu olmasına rağmen, yaşamının büyük bölümünü İstanbul’da sürdürdü ve 2008 yılında hayata gözlerini yumdu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku