Yaşam:
banner175
Görme kaybına rağmen maske üretmek için dikiş makinasının başına oturdu

 
Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Sarayköy Belediyesinin başlattığı maske üreti seferberliğine katılan gönüllü kadınlardan biri de 50 yaşındaki ev hanımı Emine Hançer.
 
Şeker hastalığı nedeniyle görme kaybı yaşamasına rağmen dikiş makinesinin başına geçen Hançer, yaptığı açıklamada sağlık sorununun yardım etmesine engel olmadığını dile getirdi.
 
Hançer, "Zor zamanda devletimize destek olmalıyız. Ülkenin bu zor anında her vatandaşın elinden geleni yapması gerekiyor. Maske dikimi öncesinde evdeki rutin işlerimi yapıyordum. Tel kırma, kanaviçe gibi uğraşlarım da oluyordu. Maske dikimini duyunca 'benim de gitmem lazım' diyerek yardım etmek için çıktım geldim. Halk Eğitim Merkezinde katıldığım maske üretim alanında çok iyi tedbir alınmış. Büyük sınıfta sosyal mesafeyi dikkate alarak 5 kişi çalışıyoruz. Elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyoruz."
 
Kendisini çok yormadan destek vermeye devam edeceğini belirten Hançer, "Burada iş yaparken kendimi çok yormuyorum zaten 10 dakika dikiyorum. 10 dakika dinleniyorum. Şu ana kadar bana bir zararı olmadı. Burada olmaktan, böylesi güzel bir projeye destek vermekten çok mutluyum. Evde zamanını boş geçiren vatandaşlarımız varsa gelsinler bu seferberliğe beraber destek verelim." diye konuştu. DENİZLİ (AA)
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku