Yaşam:
banner175
Hamilelik Okulu 17. dönem başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Hamilelik Okulu eğitimleri başladı.
 
Kent Konseyi'nde düzenlenen eğitim programının 17. dönem açılışına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katıldı. Hamilelik Okulu’nun anne adaylarına büyük katkı sağladığına dikkati çeken Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “Üçüncü yılını tamamladığımız Hamilelik Okulu’nun 17. dönemini sizlerle başlatıyoruz. Uzman arkadaşlarımız verecekleri bilgilerle yavrularınıza sağlıklı bir şekilde kavuşmanıza katkı sağlayacaklar" dedi.
 
"KURSİYERLERİMİZ ÇOK MEMNUN"
Evlilik Okulu ve Hamilelik Okulu gibi tüm eğitim projelerini çok önemsediklerini vurgulayan Değirmenci, "İstiyoruz ki, Denizli huzurlu insanların yaşadığı bir şehir olsun. Hamilelik Okulu eğitimlerinin sizlere büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Sizler bu eğitim sonunda 'iyi ki bu eğitimlere katılmışız' diyeceksiniz. Bu güne kadar eğitimlerimize katılan kursiyerlerimiz buradan çok memnun ayrıldılar" diye konuştu.
 
Değirmenci anne adaylarının bebeklerine mutlu ve sağlıklı bir şekilde kavuşmasını temenni etti.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku