Yaşam:
banner175
Hamilelik Okulunda 11. dönem başladı
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiği Hamilelik Okulu,11. dönem eğitimleri başladı. Kent Konseyi’nde düzenlenen eğitimin açılış programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ayşe Ceren Tunçel ve kursiyerler katıldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi'nin haftanın 7 günü gece gündüz çalıştığını belirterek, "Ailemi Seviyorum projesi ‘Evlilik Okulu’ ile başladı. Özellikle anne adaylarımızdan ‘Hamilelik Okulu’ talebi geldi. 2 yıldır devam ediyor ve Hamilelik Okulunda ise 11. dönem eğitimlerini başlatıyoruz 300’e yakın hemşehrimize bu kursu verdik” diye konuştu.
 
" Kent Konseyi, belediyemizin sosyal yüzü”
 
Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kent Konseyi, belediyemizin sosyal yüzü. Klasik belediyecilik dediğimiz, içme suyu, temiz hava, ulaşım gibi hizmetlerin yanı sıra vatandaşlarımızın sosyal hayatına da temas etmeye çalışıyoruz. İstiyoruz ki, eğitim, kültür, sağlık, spor alanlarında Denizli’de yaşayan hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıralım, yaşam kalitesini arttıralım” dedi. Başkan Ali Değirmenci’nin konuşmasının ardından Op. Dr. Ayşe Ceren Tunçel hamilelik süreci ile ilgili eğitime başladı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku