Yaşam:
banner175
Hamilelik Okulu'nda 15'nci dönem başladı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, "Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller” sloganıyla İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile uygulamaya koyduğu Hamilelik Okulu'nda 15. dönem eğitimlerine başladı. Kent Konseyi’nde düzenlenen eğitime, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan,  Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Firdevs Akbaş Varvada ve kursiyerler katıldı. Eğitimin açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, bugüne dek 500 anne adayına ulaştıklarını ifade ederek, "Bu eğitimler yeni nesillerimizin gelişmesine katkı sağlama anlamında çok önemli. Hamilelik sürecinde de anne adaylarımızın daha bilgili olmasını istiyoruz. Merak ettiğiniz konular ile ilgili uzmanlarımızdan bilgiler alabilirsiniz. Amacımız sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamaktır” dedi.
 
Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller
 
Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Varvada ise, eğitimler sonucunda bilinçli annelerin sağlıklı bireyler yetiştirmesine katkı sağlandığına dikkat çekerek, "İnşallah bu eğitimlerde edindiğiniz bilgiler ile hamilelik sürecini kolay atlatıp, daha sağlıklı bireyler yetiştirirsiniz” diye konuştu. Hamilelik Okulu’nda anne adaylarına gebelikte günlük yaşam, gebelik izlemleri, rutin yapılan tetkikler ve bağışıklama, gebelikte sık karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, doğum sonrası bebek bakımı gibi konu başlıklarında eğitimler verilecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku