banner175
Başkan Zolan'dan MHP İl Başkanı Garip'e ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ve yönetimini ziyaret etti.
 
Görevine kısa süre önce başlayan MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ve yönetimini tebrik ederek başarılar dileyen Başkan Zolan, "Yeni göreviniz güzelliklere, hayırlara sebep olsun inşallah. Sizi uzun yıllardır tanıyoruz. Gençliğinizden itibaren siyasetin içinde, millete hizmet etme aşkıyla yürümeye devam ediyorsunuz. Uzun süre, meclis üyesi olarak beraber çalıştık. Hem MHP’yi hem de ilimizi iyi tanıyorsunuz. Bu bütünleşme başarı getirsin inşallah" dileklerini iletti.
 
Türkiye’nin ve dünyanın önemli bir dönemden geçtiğini, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmenin önemini ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti:
 
"Birlik, beraberlik ve gayret, inşallah milletimiz için güzelliklerle sonuçlanacak. Yeni göreviniz tekrar hayırlı olsun. MHP’ye hayırlı olsun, Allah yolunuzu açık eylesin."
 
"SİZLE BERABER YÜRÜMEKTEN ONUR VE GURUR DUYUYORUM"
İl Başkanı Garip ise Başkan Zolan ile uzun yıllardır birlikte önemli hizmetlere imza atmanın onur ve gururunu yaşadığını belirterek, "Genel Başkanımızın görevi tarafıma tevdi etmesiyle beraber, teşkilat olarak yoğun bir çalışma süreci içine girdik. Sahada gördüğümüz Cumhur İttifakına milletimizin teveccühü hala heyecanlı ve coşkulu bir şekilde sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şahsınıza da ayrı bir sempati ve teveccüh var. Sizle beraber olmaktan ve birlikte yürümekten onur ve gurur duyuyorum. Cumhur İttifakının ilke ve kurallarına uygun bir şekilde şehrimize hizmet edebilmeyi, en üst düzeyde hassasiyet gösterip şehrimizdeki insanlara hak ettiği hizmeti yapabilmeyi rabbim nasip etsin. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum, Allah birliğimizi daim eylesin" dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku