Yaşam:
banner175
İlber Hoca sevgisi salonlara sığmadı
Söyleşi öncesinde, Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu ile birlikte Prof. Dr. İlber Ortaylı, Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celal Şimşek rehberliğinde, kazısı Pamukkale Üniversitesi Arkeoloji Bölümü tarafından yapılan Laodikeia Antik Kenti’ne gezi düzenlendi. Yapılan gezinin ardından Prof. Dr. İlber Ortaylı, Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı, PAÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyeleri ile birlikte PAÜ Sosyal Tesisleri VİP Salon’da düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından heyet etkinliğin düzenleneceği alana geçti.
PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere çok sayıda il protokol üyesi ile PAÜ Senato Üyeleri katıldı.
 
Düzenlenen söyleşide Prof. Dr. İlber Ortaylı Pamukkale Üniversitesi Öğrencilerine, 12 yaşında tahta çıkan ve bir çağın kapanıp bir çağın başlamasını sağlayan Türk Tarihi’nin önemli liderlerinden biri olan ‘Fatih Sultan Mehmed Han’ı ve gençlik vizyonunu anlattı. Söyleşi sonunda Prof. Dr. Ortaylı öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
 
PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi Ana Salonu’nun dışına kurulan barkovizyonlar ve oturma düzenekleri ile yaklaşık iki bin öğrenci, Fatih Sultan Mehmed Han’ı Prof. Dr. İlber Ortaylı’dan dinledi.
 
Etkinliğin sonunda ise, Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Prof. Dr. İlber Ortaylı’ya günün anısına hediye takdim etti. Aynı zamanda Rektör Bağ, katkı ve katılımlarından dolayı 64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar
Bakanı ve Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu’na günün anısına hediye takdiminde bulundu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku