Yaşam:
banner175
İMO'da çoğunluk Nigar Hüyük'ün başkanı olduğu Çağdaş Mühendisler Grubu'nun

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nde seçim heyecanı yaşandı. Dün gerçekleştirilen genel kurulun ardından, İMO’ya kayıtlı 1.516 üye, yeni yönetimi belirlemek üzere sandığa gitti.
 
Seçimlere Nigar Hüyük’ün başkan adayı olduğu Çağdaş Mühendisler Grubu ile Ahmet Çorbacıoğlu’nun başkan adayı olduğu Meslekte Birlik Grubu yarıştı.
 
Oy kullanma işlemi saat 17.00’de tamamlandı, tasnif ve sayım işlemine geçildi.
 
Çarşaf liste yöntemi ile yapılan seçimlerde inşaat mühendisleri hem “Birlikte çalışın” mesajı verdi, hem de yönetimde çoğunluğu Çağdaş Mühendisler Grubu’na teslim etti.
 
Nigür Hüyük başkanlığındaki Çağdaş Mühendisler Grubu’ndan yönetime 5 isim girerken, Meslekte Birlik Grubu başkan adayı Ahmet Çobanoğlu ile birlikte bir isim daha yer aldı.
 
Yönetimde Çağdaş Mühendisler Grubu’ndan Nigar Hüyük, Mehmet Akköse, Bora Baha Kaptan, Çağrı Çayan ve Gonca Yüksel yer alırken, Meslekte Birlik Grubu’ndan Ahmet Çorbacıoğlu yönetime girerken Nurhayat Aydın ile Enes Er’e eşit oy çıktı. Yönetime bu iki isimden biri girecek.
 
İMO’NUN İLK KADIN BAŞKANI OLDU
Seçim sonuçlarının alınmasının ardından Denizlihaber.com’a değerlendirmeler yapan Nigar Hüyük, seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini belirterek, katılan tüm üyelere teşekkür etti.
 
İnşaat Mühendisleri Odası’nın ilk kadın başkanı olduğunu belirten Nigar Hüyük, “Bir kadın olarak İMO’nun başkanı seçilmekten gurur duyuyorum. Çağdaş Mühendislere bu kadar destek olması beni son derece mutlu etti. Birlikte yönetip, birlikte üreteceğiz” dedi.
 
BAŞKAN İLK TOPLANTIDA BELİRLENECEK
İMO’da çarşaf liste yöntemiyle gerçekleştirilen seçimlerin tamamlanmasının ardından gözler yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Yönetim ilk buluşmasında yapacakları oylamayla başkanı belirleyecek. İMO Denizli Şubesi’nin yeni başkanı Nigar Hüyük olacak.
 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliImoSeçim
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku