Yaşam:
banner175
İnovasyon Derneği üyelerinden Vestel City'e ziyaret

Televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi ve kart fabrikalarını gezen dernek üyeleri, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ile de bir araya gelerek, fikir alış verişinde bulundu sohbet etti.
 
Ziyarette ilişkin değerlendirmeler yapan Denizli İnovasyon Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Varol, Ahmet Nazif Zorlu’ya dernek tarafından hazırlanan ‘REMEM Projesi’ ve yürütülmeye başlanacak olan ‘İnovatif hareket yarışması’ hakkında bilgi verdiklerini anlattı.
 
Vestel City’e düzenlenen gezinin verimli ve ufuk açıcı olduğunu dile getiren Varol, “Kendi insanımızın başarı hikayesi üyelerimiz için ilham kaynağı oldu. DİDER ekibi olarak yaptığımız çalışmaları Ahmet Nazif Zorlu’ya aktardık. Çok farklı konularda fikir alış verişi yapma şansımız oldu. Yerli markamız Vestel’in dünya markası haline dönüş hikayesini büyük bir gururla yerinde gördük. Bu fırsatı bize verdiği için Ahmet Nazif Zorlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak 2020 yılını proje ve ufuk acıcı inovatif çalışmalar gezileri yılı olarak ilan ettik” dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku