Yaşam:
banner175
Kadın Meclisi'nden 500 kadına sinema keyfi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından her yıl farklı bir etkinlik ile kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü bu yılda kadınları bir araya getirdi.
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği ile ortaklaşa düzenlenen etkinlik kapsamında 2 ayrı gösterimde 500 kadın Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gösterime sunulan "Eltilerin Savaşı" adlı sinema filmini izleyerek keyifli bir gün geçirdi. Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı filmin senaryosunu, başrolde de yer alan Gupse Özay’ın kaleme aldığı Eltilerin Savaşı kadınların büyük beğenisini topladı.
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat’ta kadınlarımızla bir araya gelerek keyifli bir gün geçirmek istedik. Bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ve hayata geçirdiğimiz birçok proje ile kadınlarımıza ışık tutmaya çalıştık. Amacımız mutlu kadınların, mutlu ailelerin ve mutlu nesillerin olması. Bu noktada bizlerden desteklerini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliDenizligüncel
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku