Yaşam:
banner175
Kadın Meclisinden Huzurevi'ne ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek yaşlılara moral verdiler. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette kadınlar yaşlılarla sohbet etti. Yaşlıların her zaman yanında olduklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “İnanıyorum ki, gönülleriniz genç. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak bizler de sizleri ziyaret ederek bu genç gönüllere dokunmak istedik. Konservatuarımızın değerli aanatçıları ile sizleri buluşturarak güzel bir gün geçirmek istedik. 2019 yılının size sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek kadın meclisim adına hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Konuşmanın ardından Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı sanatçılarının yer aldığı etkinlikte Ahmet Algün ve Nezahat Candoğan tarafından birbirinden güzel türküler seslendirildi, etkinlikte yaşlılar zaman zaman türkülere eşlik ederek yeni yıl öncesi moral buldu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku