Yaşam:
banner175
Kalp hastası Talya'ya hastanede sürpriz doğum günü
PAÜ Hastanesi Çocuk Kardiyoloji servisinde 2 aydır tedavi gören Talya Köse, doğum gününü hastanede doktorlar ve hemşirelerin yaptığı sürpriz parti ile kutladı. Doktorlar ve hemşireler, Talya için aldıkları pastanın mumlarını yaktıktan sonra tedavi gördüğü odasına girdi. Karşısında doktorları ve hemşireleri elinde pastayla gören Talya, mumları üfleyip, 14'üncü yaş gününü hastanede kutladı. Çocuk Kardiyoloji Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Dolunay Gürses, Talya'nın kalp kapaklarında enfeksiyon, iltahap içeren kitleler ve kalp yetersizliği nedeniyle tedavi gördüğü belirterek, "Talya artık bizim kızımız gibi oldu. Kendisi iki aydır büyük bir sabır örneği sergiliyor. Doğum günü olduğunu öğrenince kendisine sürpriz yapmak istedik" dedi.
 
Mutluluğunu doktorları ile paylaşan Talya, "Doktorlarımı ve hemşirelerimi çok seviyorum. Onlar da benim ailem gibi oldu, herkese çok teşekkür ediyorum " dedi.
Ramazan ÇETİN / DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku