Yaşam:
banner175
Kent Konseyi'nden anlamlı proje
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile Pamukkale Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve farkındalık yaratmak adına başlattığı işaret dili eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen sertifika törenine, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. İşaret dili eğitimine katılan kursiyerlerin, İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okumasıyla başlayan sertifika töreninde konuşan Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi gece gündüz demeden, 7 gün 24 saat vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışıyor. Sağlıklı Evlilik Okulu, Hamilelik Okulu, gençlerimizin ve engellilerimizin çalışmaları ve kadınlarımıza yönelik kurslarla aktif bir şekilde çalışıyoruz” dedi.
 
“Her zaman engellilerimizin yanındayız”
 
İşaret dili kursunun temel amaçlarından birinin engelli vatandaşları hayatla barıştırmak olduğunu söyleyen Değirmenci, “Bizim bir hedefimiz var. ‘Kalpler engelli olmazsa bütün engelleri aşarız’ diyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar engelli vatandaşlarımıza her türlü desteği verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Bu konuda Türkiye’de örnek alınan belediyelerden biriyiz. Türkiye’de ilk erişilebilirlik haritasını yapan şehiriz. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi olarak her zaman engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku