Yaşam:
banner175
Köpeği için doğum günü partisi düzenledi
Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi'nde yaşayan veteriner hekim Hasret Yılmaz, 4 yıl önce çalıştığı kliniğe terk edilen 'Cocker' cinsi yavru köpeği sahiplenip, bakımını üstlendi. Yılmaz, 4 yıl boyunca kendisine arkadaşlık ettiğini söylediği 'Putin' ismini verdiği köpeğine, Çamlık Parkı'nda doğum günü partisi düzenledi. Doğum günü için kepeğe özel pasta hazırlandı. Yılmaz'ın arkadaşları ve ailesinin katıldığı doğum günü partisinde, davetliler köpeğe yaş mama hediye etti. Yanındaki köpeği, doğum günü pastasını kesen Yılmaz, daha sonra davetlilerle birlikte fotoğraf çektirdi.
 
Köpeğinin aileden biri haline geldiğini ve yanından ayırmadığını belirten Yılmaz, "4 yıl önce çalıştığım kliniğe sahibi tarafından terk edilmişti. Ben de onu yanıma aldım, sahiplendim. Yaşadığımız zorlukların da birlikte üstesinden geldik. Ev sahipleri, evlerinde bir köpeğin yaşamasını istemeyince çıkmamızı istiyordu. Bu yüzden birlikte 4 yılda çok ev değiştirdik. Onu çok seviyorum. Yanımdan ayırmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum" diye konuştu.
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku