Yaşam:
banner175
Melek gibi patron, valiyi de şaşırttı
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, isim vermeden kentteki bir iş adamına övgü yağdırdı. Denizli’deki bir iş adamının kurduğu kooperatifle çalışanlarını 40 bin lira gibi bir rakama ev sahibi yaptığını attığı tweet’te ‘inanabiliyor musunuz?’ diye paylaştı:
 
Vali Altıparmak’ın paylaşımı, çok sayıda paylaşım ve yorum aldı. Vali Altıparmak, hemen ardından biraz daha açıklayıcı bir ileti paylaştı ve “Böyle güzel insanlar hala aramızda yaşıyor” dedi:

 
Vali Altıparmak, yorumlardaki “Kim bu iş adamı” sorularına yanıt vermedi. Bazı twitter kullanıcıları, bu iş adamının yanında çalıştığı için gurur duyduğunu belirtse de şirket ismi vermedi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Adem cura 7 yıl önce

helal olsun memleketimin insanina bu kardesimiz tüm insanliga örnek olsun

Misafir Avatar
sedat 7 yıl önce

güzel insanlar değilde zengin insanlar diyelim. zenginin parasına para kattığı bi ülkede yaşıyoruz. demekki fazla kazanıyor zengin kesimi. bi gariban kazanacak bu kadar parayı nerden kazandığını sormaya kalkarsınız

Misafir Avatar
mustafa 7 yıl önce

menderes tekstilin sahibi akça diye okumuştum bir yerde

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku