Yaşam:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nden İdlib'de şehit olan Mehmetçiklere mevlid okuttu
Programa Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Merkezefendi Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Bayramyeri Camii önündeki gerçekleştirilen programda konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.
 
Başkan Doğan, “Kandil günü acı bir haberle çok üzüldük. 36 gencecik kardeşimiz şehit oldu. İdlib’den gelen haberle yıkıldık. Ruhları şad olsun. Hepsine Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Bu anlamda hem Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek hem de şehitlerimizin ruhları şad olsun diye Mevlid okutmak istedik. Toplum olarak da bu konuda çok hassasız, çok duyarlıyız, hiç keyfimiz yok. Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimizle birlikte bir mevlit hayrı düzenledik. Akabinde de ruhları için bir lokma hayrımız oldu. Askerimizin oradan geri çekilmesini istiyoruz. Gencecik çocuklarımızın oralarda heba olmasını istemiyoruz. Bu anlamda da savaşların son bulmasını, bir an önce bitmesini istiyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak bu konuda da elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku