Yaşam:
banner175
O cevap Rektör Bağ'ı zora soktu
Her şey, ‘Tombalah’ isimli bir twetter kullanıcısının premature doğmuş ikiz bebeklerden birinin göz muayenesi için sıra alınması konusunda yardım istemesiyle başladı.
 
İddiaya göre, babası Antalya’da işten çıkarıldığı için Denizli’ye gelen yoksul bir ailenin 4 çocuğundan biri olan Defne’nin göz muayenesi olması gerekiyordu. Aileyi sahiplenen ve sosyal medya üzerinden yardım etmeye çalışan ‘Tombalah’ isimli hesap, muayene için ileri tarihlere gün verildiğini ama durumun acil olduğunu belirterek sıra konusunda Rektör Bağ’da yardım istedi.
 
Bağ ise, gelen yardım mesajına “Twitterdan hastane sıra alma servisi başlatmadık henüz” yazınca sosyal medyada olay oldu. Yanıt kısa süre içinde retweet’lerle yayıldı, Rektör Bağ’a tepki yağdı. Mesajın altına binlerce mesaj yazılırken, Rektör Bağ’ın istifası bile istendi.
 
Gelen tepkiler üzerine Rektör Bağ, durumu inceleteceğini söylese de sosyal medyanın dilinden kurtulamadı, saldırıya uğradı.
 
HER ŞEY BU TWEET’LE BAŞLADI


 
SONRA YORUMLARIN ARDI ARKASI KESİLMEDİ
 
1-


2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ABUZER KADAYIF 7 yıl önce

gelen gi̇deni̇ aratirmisş

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku