Yaşam:
banner175
Pamukkale Üniversitesi'nde bisiklet devrimi
Konu, Prof.Dr. Hüseyin Bağcı’nın bir öğrencinin twitter üzerinden sorduğu soruya verdiği cevapla gündeme taşındı. Öğrenci, bir belediye otobüsünün güzergahıyla ilgili soru sorduğunda Prof.Dr. Bağ’ın projesi ortaya çıktı.
 
Bağ, yeni twitter üzerinden verdiği yanıtta, “Biz otobüslerin kampüs içine girmemesi için uğraşıyoruz. Ring sitemi ve Belediyelerimizin desteğiyle bisiklet koymayı düşünüyoruz” dedi.
 
Olay, yine twitter üzerinden öğrencilerin tepkisine ve desteğine sahne oluyor. Prof.Dr. Bağ, bazı tepkiler üzerine projeden çok detay vermeden “Zorunlu olmayacak” dedi.
 
Rektör Bağ, eğer projesini uygulamaya koyarsa otobüsler kampüsün içine girmeyecek ve üniversite yerleşkesi bisiklet şehrine dönüşerek, devrim niteliğinde bir uygulamaya kavuşacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku