Yaşam:
banner175
Pamukkale'de balon uçuşları başlıyor
Vali Ahmet Altıparmak Denizlilere müjde vererek, ‘Beyaz Cennet’ Pamukkale’nin semalarında bu ay içerisinde Türk Hava Kurumu Gökçen Havacılık ve diğer özel balon işletmelerinin ilk uçuşlara başlayacağını söyledi.
 
Pamukkale’nin eşsiz bir doğa güzelliğine sahip olduğunu vurgulayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, bu görsel güzelliğin her yönüyle tanıtılmasının önemli olduğunu vurguladı. Vali Altıparmak, çeşitli etkinlik ve aktivitelerle ziyaretçilerin güzel vakit geçirebileceği yerler ve ortamlar oluşturulmasının önemine değinerek, Pamukkale’de balon uçuşlarının bu ay içinde başlayacak olmasının sevindirici olduğunu söyledi.
 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Pamukkale semalarını renklendirecek olan turların başlamasıyla ilgili olarak başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci olmak üzere, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici’ye, Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Başkanı Prof. Dr. Celal Şimşek ve kurul üyelerine, Denizli Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu Başkanı Sabahattin Kara ve komisyon üyelerine, Belediye Başkanlarımıza, Türk Hava Kurumu  Gökçen Havacılık Genel Müdürü Erdoğan Arslantaş’a, Sivil Toplum Kuruluşu üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, “İnanıyorum ki bu görsel güzellik, İlimiz turizmini hareketlendirecek ve bütünüyle İlimize katkıda bulunarak artı değer katacaktır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku