Yaşam:
banner175
Pamukkale'de çekimleri yapılan MasterChef'in Denizlili jüri üyeleri

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarından MasterChef’te bu hafta Denizli ekrana geliyor. Yarışmanın bu haftaki bölümü Pamukkale’nin beyaz travertenleri eşliğindeki heyecan akşam yayınlanıyor. Yarışmanın çekimleri Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Büyük beğeniyle izlenen yarışmanın bu haftaki jüri üyeleri de Denizlililerden oluştu. Bir bakıma yarışmanın kaderini Denizlili jüri üyeleri belirledi.
 
DENİZLİLİ JÜRİ ÜYELERİ
Yarışmacıların yaptığı yemekleri tadan jüri üyeleri arasında, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci, İşletmeci Mahmut Kılınç, Tekstilci Gülbin Yardım, İşletmeci Gonca Saldanlı, İşletmeci Musa Can Varol, Gurme Seda Kasapoğlu yer alıyor.
 
JÜRİ ÜYELERİNDEN BAŞKAN ZOLAN’A VE TV8’E TEŞEKKÜR
Yarışmanın jüri üyeleri arasında yer alan Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, tanıtımın önemine dikkat çekti. “Denizli’yi her kıtada tanıtmak için çalışıyoruz. Pamukkale’nin ülkenin en çok izlenen yarışmasında görünmesi hepimiz için gurur kaynağı oldu. Bize her zaman destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederiz” dedi.
Denizli ve özellikle Pamukkale’nin tanıtımı konusunda önemli projeler üstlenen MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci de Denizli gastronomisinin önemini aktardı. Denizli’nin tanıtımında önemli eşiklerin geçildiğini belirten Sebzeci, “Bugüne değin yaptığımız tanıtım çalışmalarının hepsinden olumlu sonuçlar aldık. Pamukkale’nin her yönüyle tanıtılması, Denizli’nin tüm dokusuyla anlaşılabilmesi için çalıştık. Gastronomi de bu kentin en önemli dokularından biri. Şimdi Denizli gastronomisini zirveye taşımayı amaçlıyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan bize her zaman destek veriyor. Tanıtım atağımızda bizlere ekranlarını açan TV8 ve Sayın Acun Ilıcalı’ya Denizli olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku