Yaşam:
banner175
Pamukkale'nin geleceği için önemli gün
Turizm Haftası kutlamaları yarın Beyaz Cennet Pamukukkale’de gerçekleştirilecek. Denizli Valiliği’nin organize edileceği kutlamalara özel olarak 16.00-18.00 saatleri arasında Pamukkale’yi giriş yapan ziyaretçilerden ücret alınmayacak.
 
DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada; uzun süredir ücretsiz giriş sağlayarak vatandaşları Pamukkale ile buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, “Bu hedefimize şu an bir gün belli saatler içinde olsa da ulaştık. İlk etapta 2 saatlik süre kısa gibi görünebilir. Bu bizim için sembolik bir düzenleme. Asıl hedefimiz, kısa süreli izinle açtığımız yolda yürümek, Denizlililerin Pamukkale’ye ücretsiz giriş yapabilecekleri gün ve süreleri artırmak” dedi.
 
ELİMİZ GÜÇLENSİN
Bu amaçları için yarın iki saatlik sürede Pamukkale’ye giriş yapacak olanların büyük önem taşıdığını dile getiren Şen, “Yarın Pamukkale’ye ziyaretçi akını olmasını bekliyoruz. Eğer istediğimiz düzeyde bir katılım sağlanırsa, bundan sonraki taleplerimiz için elimiz güçlenmiş olacak. Bu nedenle tüm Denizlililerden yarın Pamukkale’ye gelmelerini bekliyoruz” dedi.
 
Kaynak: Denizlihaber.com / Fotoğraf: Termal İyi Gelir – Facebook
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku