Yaşam:
banner175
PAÜ'de neşeli ‘Anneler Günü'
PAÜ Gölbahçe’de düzenlenen etkinliklere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Arzu Yaren, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı başta olmak üzere çeşitli fakülteler, meslek yüksekokulu ve yüksekokulların dekanları, dekan yardımcıları ile birlikte akademisyenler, idari yöneticiler ve aileleri ile öğrenciler katıldı.
 
Etkinlikler, Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından sunulan mini konser ile başladı. Konser sonrasında, Afrikalı Genç Topluluğu’nun sahnelediği yöresel danslar ile devam eden etkinlikler, çocukların ilgiyle izlediği Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin deneysel aktiviteleri ile devam etti. Etkinlik PAÜ Gölbahçe’de kurulan çeşitli stantlarda anne ve çocukların katılımıyla gerçekleştirilen Resim Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen toz boyama aktiviteleri ve Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğrencilerinin hazırladığı sportif oyun ve yarışmalarla devam etti.
 
Gölbahçe’de PAÜ Rektörlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde hem anneler çocuklarıyla hem de çocuklar kendi aralarında eğlenerek Anneler Günü’nü doyasıya kutladı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku