Yaşam:
banner175
Petek Dinçöz'den Polat Termal Otel'de muhteşem yeni yıl konseri
Pek çok Denizlili, yeni yıla ünlü sanatçı Petek Dinçöz ile birlikte girdi. Karahayıt’taki Polat Termal Otel, yılbaşı balolarına ünlü sanatçı getirme geleneğini Denizli’de sürdüren tek otel oldu ve Petek Dinçöz ile Denizlilileri buluşturdu.
 
Yılbaşı balosunda Denizli ve Türkiye’nin değişik yerlerinden Petek Dinçöz’ü dinleyip, termal bir tatil yapmak isteyenler Polat Termal Otel’de buluştu.
 
Fasılla başlayan yılbaşı yemeği, gecenin ilerleyen saatlerinde Petek Dinçöz ile renklendi. 2017’nin son dakikaları, 2018’in de ilk saatlerinde sahne alan ünlü sanatçı Tark Sanat Müziğinin klasik eserlerinin yanı sıra popüler şarkıları da seslendirdi.
 
Büyük ilgiyle karşılanan ünlü sanatçı Petek Dinçöz, “Evlendim, çocuğum oldu. Uzun bir aradan sonra sahneye geri döndüm, Denizli’de sizlerle buluşuyorum. Bundan sonra daha sık buluşacağız” dedi. Masaları da gezen ünlü Sanatçı, Denizlililerle birlikte şarkılar söyledi.









banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku