Yaşam:
banner175
Polis çifte kelepçe sürprizi
Baklan İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Ömer Şahin (25), bir süredir arkadaşlık ettiği Pamukkale İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Lale Özyörük (25) ile evlendi. Çiftin nikahı İncilipınar Nikah Salonu'nda kıyıldı. Nikah törenine çiftin ailelerinin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Baklan Kaymakamı Burak Dertlioğlu, AK Partili Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, emniyet müdür yardımcıları ve çok sayıda polis katıldı. Damat Ömer Şahin ve gelin Lale Özyörük, nikah töreninde birbirlerine 'Evet' diyerek hayatlarını birleşti. Çiftin nikah şahitliğini ise Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Baklan Kaymakamı Burak Dertlioğlu ve Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever yaptı.
 
YAKALARA ALTIN, ELLERE KELEPÇE
Gelin ve damat nikah töreninin ardından tebrikleri kabul etmek için salon dışına çıktı. Komiser Yardımcısı olan damat Ömer Şahin ile Lale Özyörük çiftine meslektaşları kelepçeli sürpriz yaptı. Meslektaşları, polis çiftin yakasına önce altın, ardından da bir ömür boyu birbirlerinden ayrılmamaları için bileklerine kelepçe taktı.
Ramazan ÇETİN / DHA
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku