Yaşam:
banner175
Prematüre bebeklerden özel orman
Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Yenidoğan Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hacer Ergin önderliğinde düzenlenen etkinlikte, PAÜ Hastaneleri’nde dünyaya gelen prematüre bebekler için oluşturulması planlanan ‘Prematüre Ormanı’na prematüre bebekler ve ailelerinin de katılımıyla 50 adet fidan dikilerek gerçekleşti.
 
Karakurt’ta yapılan etkinliğe Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Yenidoğan Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hacer Ergin, Yenidoğan Bilim Dalı Öğretim ÜyesiDoç. Dr. Özmert Özdemir, PAÜ Hastaneleri Başmüdürü Erdinç Karataş, PAÜ Hastaneleri Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Hemşireleri ve çok sayıda prematüre doğan çocuk aileleriyle birlikte katıldı.
 
Beklenmeyen bir zamanda 23-32 haftalık doğan ve zorlu bir tedavi sürecinden sonra hayata tutunan prematüreler için farkındalık oluşturmak adına düzenlenen ‘Prematüre Ormanı’ etkinliğinde, dikilen fidanlara PAÜ Hastaneleri’nde dünyaya gelen prematüre bebeklerin ismi verildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku