Yaşam:
banner175
Psikiyatri hastalarından el işi kermesi
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi çalışanlarının ve psikiyatri hastalarının yapmış olduğu el işlerinin satıldığı kermese hastaneye gelen vatandaşlar ve çalışanlar büyük ilgi gösterdi.
 
Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer açılış  konuşmasında emeği geçen herkese, hasta ve hasta yakınlarına teşekkür etti.
Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Özdel yaptığı konuşmada ; Dünya Ruh Sağlığı hakkında bilgi vererek, ruh sağlığını korumanın; tıpkı tedavide olduğu gibi, bireysel ve toplumsal dinamiklerin bir bileşkesi olduğunu, devletin her kurumunun ve tüm sosyal bileşenlerinin ruh sağlığının korunmasında sorumluluğu olduğunun da unutulmaması gerektiğini belirtti.
Psikiyatri AD. Başkanı Prof. Dr.Figen Çulha Ateşçi  hastalarımızın tedavisi için benzer faaliyetlerin tekrarlanacağını dile getirdi. Ayrıca kermeste emeği geçen başta hastalarımız olmak üzere  tüm çalışanlarımıza yardımda bulunan herkese teşekkür ederek  gelenekselleşen kermesin devam edeceğini bildirdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku