Yaşam:
banner175
Ramazanoğlu, Umrede fenalaşan vatandaşın yardımına koştu
Pamukkale’ye bağlı Kocadere Mahallesinde oturan 65 yaşındaki Fatma Kuzu, Kanser Hastası olmasına rağmen Umre’ye gitmek istedi. Eşi Hasan Kuzu ve çocukları Fatma Teyze’yi Umre’ye gönderdi. Kutsal topraklara giden Fatma Teyze orada aniden fenalaştı. Apar topar orada bulunan bir hastaneye yatırıldı. Durumu öğrenen ailesi Denizli Ak Parti Milletvekili Sema Ramazanoğlu’na ulaşarak yardım istedi.
 
Bu durum karşısında Vekil Ramazanoğlu hemen Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Bakanlığı irtibata geçerek Fatma Teyze’nin Denizli’ye getirilmesi için çalışma başlattı. Vekil Ramazanoğlu’nun girişimi ile Fatma Teyze ambulans uçak ile kutsal topraklardan alınarak Çardak Havaalanına getirildi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındı.
 
Ramazanoğlu, konuya ilişkin kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “1 hafta önce Denizlili hemşehrim Hasan Bey beni cep telefonumdan arayıp Umre ziyaretinde olan eşinin hastaneye yatırıldığını ve kendisinden sağlıklı haber alamadığını söyleyerek yardım istedi. Hemen harekete geçtik eşinin yoğun bakımda olduğunu öğrendik ve Türkiye'ye nakli için gerekli tüm adımları attık. Diyanet İşleri Başkanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ile gerçekleştirdiğim görüşmeler neticesinde hamdolsun Hasan Beyin eşi şu an uçakta ve ekibim Denizli Çardak Havalimanı'nda karşılama için bekliyor. Hasan Beyin eşinin sağlık durumu ile bizzat ilgileniyorum ve kendisine geçmiş olsun dileklerimi tekrar iletiyorum. Devletimizin tüm imkanlarını vatandaşımızın hizmetine sunmaktan bir an bile tereddüt etmeyiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku