Yaşam:
banner175
Sevgi Eli Hızır gibi yetişti
Talihsiz olay geçen salı günü Rasim-Elvan Doğan çiftinin İncilipınar Mahallesi'nde 4 çocukları ile birlikte yaşadığı evde meydana geldi. Doğan çiftinin en küçük çocukları Muhammet Doğan (3), sabaha karşı uyandı. Uyanan oğlunun sesini duyan anne Elvan Doğan, bu sırada evlerinin yandığını fark etti. Yangının evi sarması üzerine aile çocuklarıyla birlikte hemen evi terk ederek itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. Eşyaları kullanılamaz hale gelen aile aynı gün Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'ne yönlendirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 gün otelde misafir edilen ailenin tüm eşyaları yenilenerek perşembe (28 Mart) günü kiralanan yeni evlerine yerleştirildi. Aileye ayrıca maddi destekte bulunuldu.
 
Talimat, Başkan Osman Zolan'dan
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Koordinatörü Selma Yıldız, eşyaları tamamen yenilenen Doğan ailesine sürpriz yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın talimatıyla hemen harekete geçtiklerini ifade eden Gökoğlan, Sevgi Eli'nin hayırseverlerin destekleriyle gönül birliği yaparak ateş düşen yüreklere su serptiğini anlattı. Aileye geçmiş olsun dileğinde bulunan Gökoğlan, "Büyükşehir İtfaiyemiz yangını söndürür, Sevgi Elimiz ise yüreklerdeki yangını söndürür. Başkanımız Osman Zolan'ın sizlere selamları var, hayırlı olsun dileklerini ilettiler" diyerek eşyaları yenilenen kiralık evin anahtarını Elvan Doğan'a teslim etti.
 
Baba Doğan: "Bundan ötesi olamaz"
 
Rasim Doğan, sabaha karşı uyanan oğulları sayesinde yangını fark ettiklerini ve hayatlarını kurtardıklarını kaydetti. Yangının ardından yaşadıklarını anlatan Doğan, şöyle konuştu: "Ortada kaldık, perişan olmuştuk. Ancak şimdi söyleyecek söz bulamıyorum. Bundan ötesi olamaz. Doğmuş bir çocuğun annesi babası olmaması gibi biz öksüzdük ama şu anda Sevgi Eli bizim anamız babamız oldu. Allah Osman Zolan Başkanımızdan ve Sevgi Eli'nden bin kere razı olsun" dedi.
 
Anne Doğan: "Sanki daha önceden tanıdığım insanlar"
 
Küçük oğlu Muhammet Doğan'ın yangın günü çok huzursuz olduğunu anlatan anne Elvan Doğan, "Sabaha karşı, 'Bugün uyumadın Muhammet yat artık' dedim ve daha sonra yangın olduğunu fark ettim. Göz gözü görmüyordu. Dışarı çıktık, itfaiyeyi aradım. Muhammet'in sayesinde hayattayız. Çaresizler Sevgi Eli'ne gitsin kimseye boyun eğmesin. İki gün otelde kaldım kimse yüzünü asmadı. Sevgi Eli'ne gittim sanki daha önceden tanıdığım insanlar var gibiydi. Allah razı olsun. Benim kudretimin yetmeyeceği şeyler evimde şu an" şeklinde konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku