Yaşam:
banner175
Sinpaş Aqua City Denizli'de  Ferhat Göçer Konseri
Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimi ve uzmanlığı ile Türkiye’ye yenilikçi projeler kazandıran Sinpaş, Ege Bölgesi’nin en büyük temalı yaşam projesini Denizli’de hayata geçirdi. Aqua City Denizli, farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla Denizli’yi yepyeni bir yaşam konseptiyle tanıştırdı.
 
Aqua City Denizli’de yaşamın başlamasını kutlamak için düzenlenen Ferhat Göçer konseri, Denizli’de unutulmaz bir geceye sahne oldu. Aqua City Denizli sakinleri, projenin içerisinde yer alan sahil kenarında eğlence dolu gecenin tadını çıkardı.
 


Sahil kenarında konser keyfi
 
Konser öncesi konuşma yapan Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Denizli’ye çok özel bir yaşam alanı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:
“Sinpaş bu sektörde Türkiye’nin belki en eski firması. Hem eski hem yenilikçi olmak kolay değil. Sinpaş olarak en önemli özelliğimiz, yenilikçiliğimiz. Ortaya bu bölge ve Denizli için çok yenilikçi bir fikir attık ve burada artık ev sahibi sizlersiniz. AquaCity Denizli sakinlerinin önemli bir bölümü burada yaşamaya, bu ayrıcalıklı dünyanın, sahil yaşantısının keyfini çıkarmaya başladı… Sinpaş Aqua City, çok doğru bir tercih yapan değerli sakinlerimize ve Denizli’ye hayırlı olsun” diyerek sahneyi Ferhat Göçer’e bıraktı.
 
Ferhat Göçer’in müzik ziyafeti çekerken Aqua City Denizli sakinleri keyifli saatler geçirdi.
 
 

Aqua City projesi Denizli’yi yenilikler ile tanıştırdı
 
Aqua City; oksijen deposu çam korusu, Tropikal bölgelerden getirilen özel kumdan yapılan plajı, su ve yeşilin iç içe geçtiği gölü, palmiyeler ve dört mevsim meyve toplanabilen ağaçları, kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları, ahşap oyun grupları gibi özellikleriyle şimdiden şehrin yeni çekim merkezi oldu.
 
Aqua City Denizli’de göl ve bahçe evleri, kumsal evleri, yalı evleri ve kuleleriyle su ve yeşilin iç içe geçtiği farklı yaşam seçenekleri bulunuyor. Aqua City Denizli, dikkat çekici mimarisi ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılan iç dekorasyonu ile birçok ayrıcalığı bir arada yaşatıyor.  Tertemiz bir havayı evlerin içine taşıyan çam korusu, her mevsim yeşil peyzaj alanı ve suyun rahatlatıcı dünyası, doğanın tüm güzelliklerini Aqua City Denizli’de bir araya getiriyor.
 
Denizlinin yeni buluşma noktası
AquaMall AVM; cadde atmosferi yaşatan açık alışveriş alanı, birbirinden şık cafe ve restoranları, mağazaları, sosyalleşebileceği alanları ve sunduğu yepyeni yaşam konseptiyle Denizli’nin yeni buluşma noktası oldu. AquaMall üzerinde bulunan sosyal tesis profesyonel işletmesi ile Aqua City sakinlerine kaliteli bir sosyal yaşam imkânı sağlayacak. Tenis, basketbol, voleybol, açık ve kapalı spor alanlarıyla Denizli’nin en büyük spor kompleksi Aqua Sports da, sağlıklı bir yaşam için Aqua City Denizli sakinlerinin hizmetinde.
Dünyaca ünlü moda ve hazır giyim markası olan H&M, kahve tutkunlarının vazgeçilmezi Starbucks ve Caribou Coffee, ‘Yol Boyu Lezzetleri’ konseptiyle meşhur olan Köfteci Yusuf, Aqua City Denizli’nin yanı başındaki Metro Grosmarket’e sadece birkaç adım ötede bulunuyor.
Aqua City’de yaşamak için son fırsat
Sinpaş’ın 43 yıllık tecrübesiyle hayata geçirilen Aqua City Denizli, yatırım ve yaşam değeriyle de Denizlililere ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City’de yerini almak isteyenler son fırsatı değerlendirebilir, 80 ay sıfır faiz fırsatıyla kolayca ev sahibi olabilirler. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasıyla birlikte bölgeye daha fazla canlılık gelecek. Denizli’nin her geçen gün yatırım değeri büyüyen ve gelişen bölgesinde sınırlı sayıda ev için Vade Farksız 80 Ay Ödeme imkânı, projede yer almak isteyen Denizlililere teslim öncesi son fırsat olarak sunuluyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku