Yaşam:
banner175
Sokak hayvanları için seferber oldular
Ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanları için örnek bir uygulama yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği ortak bir çalışmaya imza attı. Kent Konseyi binasında bir araya gelen Kadın ve Gençlik Meclisi ile Sokak Hayvanları Kliniği çalışanları sokakta yaşayan kediler için kedi evleri yaparak kentin belirli bölgelerine bıraktı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği Veterineri Hasan Kılınç, “Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi ile beraber kedi evleri yapıyoruz. Yaptığımız kedi evlerini uygun olan alanlara bırakacağız. Bu çalışmamızla sokak hayvanlarımızı soğuktan ve dondan koruyacağız” dedi.
 
Sokak hayvanları için el ele
 
Toplumsal duyarlılığın artması için farkındalık oluşturmak istediklerini kaydeden Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ise, havaların son günlerde oldukça soğuduğunu belirterek, “El ele verip sokak hayvanlarımızı korumak istedik. İnşallah sokak hayvanlarımıza güzel bir yuva kazandırabilmişizdir” diye konuştu. Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz da, yapılan kedi evlerine Denizli halkının sahip çıkmasını istedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku