Yaşam:
banner175
Teleferik macera ve eğlencenin adresi oluyor
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı ve ilk gününden beri kentteki sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Teleferik ve Bağbaşı Yaylası yine bir ilke imza attı. Bungalov ev, Yörük çadırı, restoran, piknik alanı gibi tesislerle bugüne kadar milyonlarca ziyaretçiye hizmet veren Teleferik ve Bağbaşı Yaylasında; yeni kurulan tırmanma ve atlama kulesi ile macera parkuru, heyecan dolu bir gün geçirmek isteyen vatandaşların uğrak yeri oluyor. Powerfan adı verilen yüksek güvenliğe sahip 14 metre uzunluğundaki tırmanma ve atlama kulesi heyecan isteyen ziyaretçilerini bekliyor. Vatandaşlar burada, uzman eğitmenler ve yüksek güvenlikli sistem eşliğinde eğlenceli ve adrenalin dolu dakikalar geçiriyor.
 


Macera parkuru
 
Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın hemen yanı başındaki ormanlık alanda kurulu 31 oyun ve 32 platformdan oluşan macera parkuru ise eğlenmek ve spor yapmak isteyenlerin adresi oluyor. Aynı anda 31 kişinin yarışıp spor yapabildiği tesiste yaklaşık 1 saat süren parkur büyük ilgi topluyor. Yüksek güvenlik sistemiyle kurulu parkura giren yarışmacılar, kurallara göre parkuru tamamlamak zorunda. Eğlenceli ve tempolu geçen parkurda yarışan vatandaşlar, unutulmaz bir gün yaşama imkanı buluyor.
 


“Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile bir ilke imza attıklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız Teleferik ve Bağbaşı Yaylası; halkımızın yoğun ilgisini kazandı, kentteki sosyal yaşama güçlü bir alternatif oluşturdu. Biz bu ilgiyi daha da artırmak hedefiyle bir yeniliğe daha imza atarak, tırmanma ve atlama kulesi ile macera parkuru kurduk. Güvenlik önlemlerini son derece yüksek tuttuğumuz alana, farkı ve heyecan dolu bir gün yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku