Yaşam:
banner175
Teleferik'te kar keyfi
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıl hizmete sunduğu Teleferik ve Bağbaşı Yaylası dört mevsim doğanın farklı tonlarını içeren güzelliğiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakmaya devam ediyor.
 
 
Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirerek, tabiatla iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlayan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, soğuk kış mevsiminde de vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.
 
 
 
 
Kış mevsimi ile birlikte beyaza bürünen 1500 rakımlı yaylaya teleferikle ulaşan Denizlililer, muhteşem kış manzarasının ve karın keyfini doyasıya çıkarıyor.
 
 
 
Bungalov ev, Yörük çadırı, restoran, piknik alanı gibi kendileri için yapılan tesislerden de yararlanan vatandaşlar, bir yandan karın keyfini yaşarken diğer yandan şehrin stersinden uzaklaşarak farklı bir gün geçirmenin keyfini yaşıyor. Karın keyfini çocukların olduğu kadar büyüklerin de yaşadığı tesiste yediden yetmişe herkes kızak kayıp, kartopu oynuyor.
 
 
“Büyük rağbet görüyor”


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın kente kazandırdıkları en büyük projelerden bir tanesi olduğunu belirterek, tesisisin alternatif turizm anlamında Denizli’ye yeni bir soluk getirdiğini söyledi.
 
 
 
Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın sadece Denizli'nin değil bölgenin de cazibe merkezi olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Yazın sıcaktan bunalan kışın ise kar görmek isteyen vatandaşlarımız buraya akın ediyor. Denizli merkezde kar yokken yaylada ziyaretçilerimiz karın keyfini çıkarıyor. Kış mevsiminin eşsiz manzarası, yağan kar ve temiz havasıyla büyük rağbet görüyor. Bu muhteşem güzelliğe tanık olmak isteyen vatandaşlarımızı Teleferik ve Bağbaşı Yaylamıza davet ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku