Yaşam:
banner175
Termal İyi Gelir 4. yılında...
Denizli'yi ve özellikle de Pamukkale'yi etkin ve etkili bir şekilde tanıtmak amacı ile 2016 yılında Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle hayata geçirilen, bu yıl ise Pamukkale Belediyesinin de desteklediği "Termal İyi Gelir" projesi 4. yılına girdi. Bu kapsamda Termal İyi Gelir 4. Kampanya Dönemi Lansman Töreni Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Törene, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, projeye destek olan kurum ve kuruluşlar ile çok sayıda davetli ve turizmci katıldı. Sevilen oyuncu Volkan Severcan’ın sunumu, Termal İyi Gelir'in bu yılki reklam yüzü ünlü aktris Wilma Elles’in katılımıyla gerçekleştirilen gece, başarı ile devam eden projenin 2016 yılında hayata geçmesi ile birlikte Pamukkale'ye gelen yerli ve yabancı turist sayısındaki büyük artışa dikkat çekildi.


 
"Biz buna inanıyoruz"
DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, 2015 ve 2016 yılında Türkiye’de turizmcilerin neredeyse başına gelmeyen kalmadığını, bununla birlikte Pamukkale'ye gelen turist sayısının 900 binlere düştüğünü anlatarak, "Bizlere her zaman kapısı açık olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’ı o tarihte ziyaretimizde, bizleri dinledi ve MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Sayın Mehmet Çağrı Sebzeci ile bizi tanıştırdı. Ve bir yola çıktık. Bu çıktığımız yolda 4. yılımıza girdik. Projenin sürdürülebilir ve sürekli olması sebebiyle de başarı geldi" dedi. 2019 yılı sonunda 3 milyona yakın ziyaretçiyi ağırlamış olacaklarına dikkati çeken Şen, "Üç yıl sonra 5 milyon ziyaretçi hedefine ulaşacağız. Bu ulaşamayacağız bir rakam değil. Gerçekleşebilecek bir rakam, biz buna inanıyoruz” diye konuştu. Projenin, kendileriyle birlikte gecesini gündüzüne katarak çalışan MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Sebzeci'nin büyük emeği ile olduğunu vurgulayan Şen, "Umuyorum Denizlililer tümüyle bu projeye sahip çıkar ve Pamukkale, Denizli Türkiye'nin en güzel turizm bölgesi olmaya devam eder" dedi.
 


“Dünyanın en muhteşem coğrafyasına sahibiz”
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise, Türkiye’deki en şanslı belediye başkanlarından biri olduğunu söyleyerek, dünyanın en muhteşem coğrafyasına sahip olduklarını belirtti. Başkan Örki, “Binlerce yıldır termal alanda hizmet veren bir coğrafyada yaşıyoruz. Hierapolis’e baktığımız zaman şifa ve huzur bulmak isteyenlerin geldiği bir yer olarak biliyoruz. Önümüzdeki dönemde Denizlimizi günübirlik değil, ömürlük kalınan, yaşanan ve çok daha huzurlu hale getirmek için daha fazla gayret etmek gerektiğinin farkındayım” diye konuştu.
 


“İstedik ki, tarih tekerrür etsin”
 
Konuşmasına, "Her şey bir adımla başlar, bin yıllık yol bir adımla başlar" sözüyle başlayan Başkan Osman Zolan, Termal İyi Gelir’in 4 yılda Denizli’nin bir markası haline geldiğini ifade etti. Başkan Osman Zolan, “Kendi özelliğimizi, değerimizi anlatmamız gerekiyordu. Cevheriniz de olsa anlatamazsanız hiçbir değer ifade etmez. Biz dikkat çektik, anlattık. Denizli 2 bin yıl önce Avrupa’dan ve Anadolu’nun değişik kentlerinden tedavi görmek amacıyla gelenlerin merkeziydi. İstedik ki, tarih tekerrür etsin. Sadece termali kendimize değil, tüm insanlığın hizmetine sunalım ve bunu duyuralım istedik. Böyle bir tanıtımla Denizli markası ortaya çıktı” dedi.
 


“Termal denilince, turizm denilince akla Denizli gelecek”
 
Termal İyi Gelir’i sadece tek bir yönlü kampanya olarak görmediklerini ifade eden Başkan Zolan, ulusal ve uluslararası fuar ve organizasyonlarda da Denizli’nin tanıtımı için çalıştıklarını belirtti. Başkan Osman Zolan, “Bu şehir, bu değer hepimizin. Eğer şehrimizin ekonomisi gelişir, değeri artarsa şehrimizin de mutluluğu artar. Bakış açımız buydu. Denizli altyapısı, üst yapısı, yeşil alanları, spor alanları, yolları, köprülü kavşaklarıyla, temiz havası ve temiz suyuyla kendi şehrinde oturan insanlarına en iyi şekilde hizmet verir ve en kaliteli yaşam sunan şehir haline geldi. Artık Denizlimiz için tanıtıma çıkabilir ve misafir çağırabilirdik. Termal denilince, turizm denilince akla Denizli gelecek” diye konuştu. Projeye emek veren herkese teşekkür eden Başkan Zolan, "Termal İyi Gelir markası oluşturma noktasında emeği olan çok değerli kardeşim Mehmet Çağrı Sebzeci Bey'e çok teşekkür ediyorum. Bunlar birlikte emek vermekle, dertlenmekle oluyor. İnşallah hep beraber dertlenmeye devam edeceğiz" dedi.
 


Vali Karahan: "Denizli'de güzel işler yapılıyor"
 
Denizli Valisi Hasan Karahan, Termal İyi Gelir'in çok güzel bir proje olduğunu belirterek, "Birlikte güzel işlerin yapılacağını Denizli'de 2 yıllık görev sürem içinde zaten gördük. Hakikaten güzel bir ahenkle güzel işler yapılıyor. Denizli'nin güzel insanları güler yüzlü, tatlı dilli insanları bundan sonra da çok güzel işler yapacak Allah izin verirse" dedi. Denizli'de turizm sektörünün artarak devam ettiğini kaydeden Vali Karahan, "İnşallah bu proje bu ilginin güzel bir örneği olur ve başka projelere de öncülük eder" diye konuştu. Denizli'nin bütün dünya ve 81 milyon vatan evladı tarafından görülmesi gerektiğini vurgulayan Karahan, "Türkiye'nin güzelliklerinin en güzeli Denizli'de yer alıyor. Projede emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.
 


Wilma Elles: “Başarı hikayesi beni çok etkiledi”

 
Termal İyi Gelir’in 4. Kampanya dönemi reklam yüzü olan başarılı aktris Wilma Elles gecenin sonunda sahneye davet edildi. Elles, böyle önemli bir projede yer almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Sağlığın çok önemli olduğuna vurgu yapan Elles, “Pamukkale dünyada eşsiz bir yer. Sizler insanlığı bu yerle tanıştırıp, buluşturdunuz. Hayatımızda sağlıktan daha önemli bir şey yok. Sağlık için '1' (bir) veriyorum, sonra zenginlik, para, eğlence ve diğer tüm her şey için '0' (sıfır) veriyorum. Eğer baştaki 1'i alırsam hiçbir şeyin değeri kalmaz. Burada sağlık veriyorsunuz, onun için bu başarı hikayesi beni çok etkiledi, çok teşekkürler” diye konuştu.
 


"Cam el işçiliği plaket" büyük beğeni topladı
 
Gecenin sonunda Termal İyi Gelir'e katkı ve destek veren, katkı koyan kişi, kurum ve kuruluşlara özel bir plaket verildi. Her biri cam el işçiliği ile hazırlanan, saflığın ve sağlığın simgesi su damlasına benzeyen cam plaket büyük beğeni topladı. Gecenin sonunda Termal İyi Gelir'e gönül verenlerin katılımı ile toplu fotoğraf çektirildi. 
 


Termal İyi Gelir'e destek verenler
 
Denizli Valiliği
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı
Pamukkale Belediye Başkanlığı
Denizli Ticaret Odası
Denizli İhracatçılar Birliği
Hakan Urhan - DEGİAD Başkanı
MÇS Fikir Sanat
Doğa Thermal Health & Spa                       
Pam Thermal Hotel Clinic & Spa
Spa Hotel Colossae Thermal
Richmond Pamukkale Thermal Resort
Umut Thermal Spa & Wellness Hotel
Lycus River Thermal Hotel
Polat Thermal Hotel
Herakles Thermal Hotel
Hierapark Thermal & Spa Hotel
Tripolis Hotel Pamukkale
Anemon Denizli Otel
Dedeman Park Denizli Otel
North Point Denizli
Grand İtimat Hotel
Leman Hotel
Laodikya Otel
Pişkin Otel
Vista Royal Hotel
Şiir Butik Otel
Marla Restaurant
MySoho
Meşhur Tavacı Recep Usta
Köz Ocakbaşı
Saki Restaurant
Renes Balık Restoran
BigChefs
Özel Denipol Hastanesi
Özel Vizyongöz Hastanesi
Tülay Akkol Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Anadolu Kültürel Girişimcilik
Varol Tekstil
Hacı Şerif
Sınav Koleji
Hakan Çırak
Gökhan Çırak
Shikka
Wilma Elles
Volkan Severcan
Paydos turizm
Özgür Oto
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku