Yaşam:
banner175
Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği başladı
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği bu yıl Babadağ ilçesinde başladı. Babadağ Spor Salonu’nda başlayan şenliğin ilk gününe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Babadağ’da eğitim gören ilköğretim çağındaki çocuklar katıldı.



Her gün ilköğretim çağındaki yaklaşık 3 bin dolayındaki çocuğa eğlenceli bir gün yaşatmayı hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Babadağ ile başlattığı şenliğe katılan çocuklar animatörler eşliğinde doyasıya eğlendi. Çuval yarışı, ip çekme, can gibi geleneksel oyunlar oynayan çocuklar şişme oyun parklarında doyasıya eğlenme imkanı buldu. Öğrencilerin gönüllerince eğlendiği şenliğin ilk gününe katılan Başkan Zolan, çocukların eğlencelerine ortak oldu, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 


“Şenlik tüm ilçelerde yapılacak”

 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geleneksel hale getirdikleri Türkiye’nin en geniş katılımlı Çocuk Şenliği’ni Babadağ ilçesinde başlattıklarını söyledi. Fırsat buldukça şenlik alanlarını ziyaret ederek çocuklarla birlikte olacağını ifade eden Başkan Zolan, “Biz ‘Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak’ derken sadece fiziki yatırımlarımızı kast etmedik. Spordan sanata, kültür faaliyetlerden sosyal etkinliklere kadar tüm etkinliklerimiz Denizli merkezimizde olduğu gibi ilçelerimizde de gerçekleşecek” dedi. Tüm ilçelerde yapılacak şenliğe daha sonra Denizli merkezde devam edeceklerini belirten Başkan Zolan, “Çocuklarımızın burada gülüp eğlenmeleri bizim için büyük mutluluk” diye konuştu.
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku