Yaşam:
banner175
Turşucu Mehmet Ali Amca'dan ‘dev yürekli' davranış
Topraklık Mahallesi, Doğan Caddesi, Büyükşehir Konservatuarı önünde yıllardır turşu satarak geçimi sağlayan 55 yaşındaki Mehmet Ali Albayrak, bugünkü satışının tamamını Afrin’de Şehit düşen Türk Askerlerin ve onların vasiyetlerinin yerine gelmesi için bağışlayacağını söyledi.
 
Mericulukus.tv’nin özel haberine göre; Sabah evden çıkıp akşam saat 18.00’a kadar turşu satarak geçimini sağlayan Mehmet Ali Amca’nın bu duyarlı davranışı çevredeki vatandaşlar tarafından da desteklendi.
 
Afrin’de Şehit olan askerlerimizin vasiyetinin yerine gelmesini çok istediği belirten Mehmet Ali Albayrak, ‘’onların vasiyetini yerine getirmek çok önemli. Belki ellerinde var yok bilinmez. Ben bir nebze olsun destek olmak için böyle bir şey düşündüm. Bugünkü kazancımın tümünü göndereceğim. Helal hoş olsun. Allah Şehitlerimizin vasiyetlerini yerine getirmeyi de nasip etsin.’’ Diye konuştu.
Şehitlerimizden Musa Özalkan, Şehit olursam Türkmen Balalarına kreş yapılsın okul yapılsın’ diyerek vasiyetini bildirmişti.
 
Kaynak: Mericulukus.tv
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku