Yaşam:
banner175
'Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü” 6-9 Nisan'da
Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan “Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü” için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından onaylanan etkinlik için Denizli’den 80 ve Denizli dışından 320 kişilik kontenjan belirlenmesine rağmen beklenenin çok üzerinde bir talep gerçekleşti.
 
 
 Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü Koordinatörü  ve Menderes Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü
(MENDOSK) Başkanı Ali Yollu etkinlik hakkında şu bilgileri verdi:
 
 
6-7-8-9 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan “Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü”nde yaklaşık 75 km yol yürünecek.
Etkinliğe 8-9 Nisan tarihlerinde 2 günlük ve 9 Nisan da günlük katılım mümkün.  Günübirlik katılan tüm ihtiyaçlarını kendileri karşılayacaklar.
 
 
İlk gün Çal-Bahadınlar mahallesinden başlayıp Apollon Lairbenos tapınağını görülerek devam edecek yürüyüş son gün Gözler-Güney Şelalesi rotası  yürünerek sonlanacak.
“Ulusal Menderes yolu Yürüyüşü” etkinliği Çal Belediyesi ve Güney Belediyelerinin sponsorluğunda gerçekleşiyor. Bu iki belediye hem yolun temizlenmesi, boyanması ve yön levhalarının dikilmesi ile lojistik gereksinimlere destek vermişlerdi.
 
 
Etkinlikte,
Çal Belediyesi; Denizli il merkezinden yürüyüşün başlayacağı Çal /Bahadınlar mahallesine 400 kişinin taşınması, diğer iki gün yine bu katılımcılara ait kamp malzemelerinin kamplar arası nakliyesi, yemek ve kahvaltı ile kumanyaların teminini sağlayacak ayrıca kamp alanındaki seyyar tuvaletler ile jeneratörleri sağlayacak.
 
 
Güney Belediyesi: Etkinliğin 3. Günü olan Cumartesi günü katılımcıların transferini sağlayacak. 3. Gün akşam yemeği ile 4. Günün kahvaltı, kumanya ve yemeklerini üstlenecek. Pazar sabahı son kamp yeri olan Gözler’den kamp malzemelerini alarak yürüyüşün sonu olan Güney şelalesine taşıyacak. Etkinlik sonrası katılımcıların Denizli’ye transferini de gerçekleştirecektir.
 
 
Bu organizasyonda karşılıksız destekleriyle doğa sporu yapanlara katkıda bulunan ve dolayısıyla bölgelerinin tanınmasına yaptıkları katkıları için Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan’a teşekkür ediyorum. Bu çalışma ile Denizli’nin turizm lokomotifine bir vagon daha eklediğimizi düşünüyorum.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku