Yaşam:
banner175
Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü başlıyor
Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan “Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü” için hazırlıklar tamamlandı.
 
Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından onaylanan etkinlik için Denizli’den 80 ve Denizli dışından 410 kişilik kontenjan belirlenmesine rağmen beklenenin çok üzerinde bir talep gerçekleşti.
 

Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü Koordinatörü  ve Menderes Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü
(MENDOSK) Başkanı Ali Yollu etkinlik hakkında şu bilgileri verdi:
 
HAZIRLIKLAR TAMAM
Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan “Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü” için hazırlıklar tamamlandı.
Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından onaylı etkinliğe Ülkenin birçok bölgesi ile Denizli’den dağcı ve yürüyüşçüler katılacak. Çal ve Güney Belediyelerinin ulaşım, yemek ve kumanya ile diğer lojistik ihtiyaçları karşılayarak destek verdikleri etkinliğe 3 etapda katılımlar olacak.
 

490 KİŞİYİ BULACAK
İlk Gün katılımcılar - ki bu grup 4 gün kamplı olarak yaklaşık 75 km yürüyecek,
3. Gün –ki hafta sonuna Cumartesi /Pazar günlerine rastlıyor- 1 gece kamp yapıp 2 gün yürüyecekler ile sayı  490 ‘a ulaşacak.
Son gün (Denizlideki yürüyüş kulüpleri ve dernekleri ile yürüyüş gruplarının Günübirlik organizasyonuyla etkinliğe dahil olmaları sonucu sayı 600 dolayında olacak.
6-7-8-9 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan “Ulusal Menderes Yolu Yürüyüşü”nde  görev alan kurum-kuruluş kişi ve gruplar son toplantıyı Salı akşamı yaparak görev dağılımlarını güncellediler.
6 Nisan Perşembe sabahı saat 09 dan itibaren Otogar önünden araçlarla Çal ilçesine katılımcılar taşınmaya başlanacak.
 
ÇADIRLARDA GECELENECEK
Katılımcılar çal ilçesinde dört günlük özel gereksinimlerini aldıktan sonra yürüyüşün başlayacağı Bahadınlar köyüne geçerek ilk günün rotasında yürümeye başlayacaklar. İlk gün rotasında Apollon Lairbenos tapınağını görülerek devam edilip akşamında  Adıgüzeller barajı üst bölümündeki kamp alanında çadırlar kurulup gecelenecek.
2. Ve 3 gün Baraj kenarından yürünerek Kabalar köyü ve Dağmarmara köyleri görülüp Gözler’e ulaşılacak son gün ise Gözler den Güney şelalesine yürünerek burada organizasyon tamamlanacak ve katılım belgelerinin dağıtılmasıyla konuklar çal ve Güney belediyesinin sağladığı araçlarla geri dönecekler.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku