Yaşam:
banner175
Vantrilok Çiğdem Dağtekin ve kuklası Marmelat hasta çocuklara moral verdi
Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimliği ve PAÜ Düşlerden Gülüşlere Topluluğu ile birlikte Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yataklı Servisi’nde düzenlediği etkinlikte Vantrilok Çiğdem Dağtekin ve kuklası Marmelat tedavi gören çocuklarla ikinci kez buluşturuldu.

Etkinliğe, PAÜ Hastaneleri Başmüdürü Erdinç Karataş başta olmak üzere PAÜ Hastaneleri Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yataklı Servisi’nde tedavi gören çocuklar ve aileleri ile birlikte hastane personeli katıldı.

PAÜ Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yataklı Servisi’nde tedavi gören çocuklar ile bir araya gelen Vantrilok Çiğdem Dağtekin’ın Marmelat ile birlikte sunduğu kukla gösterisi çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü.


Gösterinin sonunda, konuşma yapan PAÜ Hastaneleri Başmüdürü Erdinç Karataş, ‘‘Hastalarımıza sağlık hizmeti yanısıra moral vermek için bu tür faaliyetlere çok önem vermekteyiz.  Bu nedenle  Vantrilok Çiğdem Dağtekin ve Marmelat’ı Üniversitemiz Hastaneleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği’nde tedavi gören çocuklarımızla ikinci kez buluşturmaktan çok mutluyuz” dedi, Dağtekin’e çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti. 

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku