Yaşam:
banner175
Yaptığınız festivaller ilçenizin kültürüne ne katkı sağlıyor?
Son çıkardığı kitabıyla aynı ismi taşıyan Facebook’taki Şehrin İzleri’nde yazılarını sürdüren Uysal, ünlü sanatçılı bol bütçeli festivalleri eleştirdi. En son Buldan ve Yenicekent festivallerinde dünyaca ünlü yıldızların getirilmesiyle tekrar gündeme gelen konu ile ilgili Uysal, başkanlara; “İlçenizin kültürüne ne kadar katkı sağlıyorsunuz?” diye sordu.
 


İlçelerden yeni kültürel değerler çıkarılabileceğini belirten Uysal’ın yazısına Mustafa Ünal da 2006 yılında Acıpayam’da yapılan bir festival fotoğrafıyla destek verdi. Bir dönem CHP Milletvekilliği de yapan Prof.Dr. Mehmet Neşşar’ın bir festival ağasını helikopterle alana indirdiği anın görüldüğü fotoğraf, Uysal’ın aşağıdaki yazısında birçok haklılık payı bulunduğunu gösteriyor:



SEVAL UYSAL’IN YAZILARINI TAKİP ETMEK İÇİN FACEBOOK SAYFASINI LİNKİ TIKLAYARAK BEĞENEBİLİRSİNİZ
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku