3. Sayfa:
banner175
Büyükşehir otobüs şoföründen duyarlı davranış
Caddede seyir halindeyken bir anda kontrolden çıkarak düşen bisiklet sürücüsünü gören Büyükşehir Belediye otobüs şoförü, aracı durdurarak kazaya müdahale etti. Olay, bu sabah saat 08.45 sıralarında Hüdai Oral Caddesi'nde yaşandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. bünyesinde hizmet veren 130 numaralı Teleferik-Çınar-Servergazi Hastanesi hattının otobüsü şoförü Ahmet Ertuğrul, Hüdai Oral Caddesi'nde ilerlerken karşıdan gelen bir bisiklet sürücüsünün kontrolden çıkarak aniden düştüğünü gördü. Belediye otobüsünü hemen kenara çeken şoför Ertuğrul, meraklı bakışlar arasında otobüsten aşağı inerek kaza geçiren gencin bisiklet gidonuna takılan ayağını kurtardı.
 
112 Acil Servis çağırdı
 
Şoför Ahmet Ertuğrul, daha sonra 112 Acil Servisi arayarak olay yerine ambulans çağırdı. Duyarlı davranışı ile büyük takdir toplayan Şoför Ertuğrul 112 Acil Servis ile görüşmesinin ardından trafiğin tıkanmaması için seferine kaldığı yerden devam etti. Olay otobüsün kameralarını an be an yansıdı.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku